Home > Nieuws > Geweldig succes Lions golftoernooi

Geweldig succes Lions golftoernooi

Maandag 19 September 2016

"Geweldig succes Lions golftoernooi"

Op de foto links v.l.n.r.: Han Knol, (voorzitter Passion for People), Gerard Muskens (Lions), Hans Baltussen (Passion for People) en Rob Honings (Lions).

Voor de tweede maal mocht Passion for People het Goede Doel zijn van het jaarlijkse golftoernooi van Lions Noord Limburg en Land van Cuijk op golfbaan Bleijenbeek in Afferden op vrijdag 9 september.

Aan het einde van de dag mocht het bestuur van Passion for People uit handen van Lions president Erwin Ruedisueli, geassisteerd door Lions project manager, Rob Honings, een fraaie cheque in ontvangst nemen en werd tevens bekend gemaakt dat Wilde Ganzen de bijeengebrachte bedragen van 2015 en 2016 met 50% gaat verhogen zodat nog dit jaar gestart kan worden met de bouw van de verloskliniek, mede afhankelijk van het begin van het regenseizoen, een fantastisch resultaat.

 

Ook dit jaar was het golftoernooi weer perfect georganiseerd. Met medewerking van vele ondernemers en organisaties uit de regio en een groot aantal deelnemers. En natuurlijk met een belangrijke inbreng van Lions zelf, dat inmiddels al ruim 10 jaar ervaring heeft met het organiseren van een dergelijk evenement met ook dit jaar prachtig weer en op een uitdagende golfbaan.

 

Nadere informatie over de daadwerkelijke bouw volgt later dit jaar"

Nieuwsitems