Home > Nieuws > Passion for People de komende 3 edities het goede doel van de Copa del Agatha !

Passion for People de komende 3 edities het goede doel van de Copa del Agatha !

Donderdag 15 September 2011

 

Passion for People de komende 3 edities het goede doel van de Copa del Agatha !

In de bestuurskamer van voetbalvereniging VCA heeft begin april de presentatie van de vier goede doelen, die volgens de organisatie van de Copa del Agatha in aanmerking dienden te komen voor een samenwerking tot en met de toernooi-editie van 2014, plaatsgevonden. De Copa del Agatha heeft deze presentatieavond als zeer inspirerend ervaren. Elk doel wist op zijn of haar eigen manier te raken; er is gekozen voor Passion for People.

Bij de nabespreking bleek één goed doel unaniem te kunnen rekenen op goedkeuring om voor de periode 2012-2014 een samenwerking aan te gaan. De keuze van de Copa del Agatha is hierbij gevallen op Passion for People. Deze keuze is mede, maar niet uitsluitend, gebaseerd op de onderstaande ‘feiten’:
– Jong en startend project, nog volop in ontwikkeling;
– Kleinschalig project;
– Malawi is één van de armste landen ter wereld;
– Materialen vanuit Nederland verstuurd en niet een pot geld;
– Ondersteuning bij opleiden;
– Gericht op de jongste kinderen om die te steunen en een kans te geven op een leven;
– Mogelijke samenwerking via ons netwerk met ziekenhuizen et cetera.

Passion for People is uitermate trots om de komende 3 edities van de Copa del Agatha het goede doel te zijn. Wij danken de Copa del Agatha voor hun steun en adviseren een ieder om op zaterdag 11 en zondag 12 augustus een kijkje te komen nemen op het internationaal A-junioren toernooi in Sint Agatha. Meer informatie hier over is te lezen op: www.copadelagatha.nl

Nieuwsitems