Home > Nieuws > Ronde tafel Land van Cuijk ondersteunt Passion for People

Ronde tafel Land van Cuijk ondersteunt Passion for People

Vrijdag 22 Juli 2011

Groot nieuws!

Ronde tafel Land van Cuijk ondersteunt Passion for People

De Ronde Tafel Land van Cuijk heeft dit jaar besloten om Passion for People te ondersteunen tijdens de  Nijmeegse Vierdaagse, die wordt gehouden van dinsdag 19 juli tot vrijdag 22 juli .

Dit houdt in dat vierdaagse- lopers zich via de site van de Ronde Tafel  Land van Cuijk kunnen aanmelden. Zij zullen dan tegen een geringe vergoeding de vierdaagse lopen in een speciaal t-shirt met de naam van onze stichting, wat de naamsbekend van Passion for People vergroot.

De wandelaars die via de Ronde Tafel meedoen, zullen onderweg op diverse plekken  ( op vrijdag; Linden, 40 km lopers, en de St. Annastraat op de hoogte van de huisartsenpost) extra in het zonnetje worden gezet.

Op vrijdag worden  ook gladiolen uitgedeeld door onze eigen vrijwilligers tbv Passion for People. Hiervoor heeft Theo Theunissen Bloembollen te Heumen vele gladiolen beschikbaar gesteld. Ook zal Passion for People, tijdens speciale SBS-Vierdaagse uitzendingen, media aandacht krijgen.

Op vrijdag zullen de sportievelingen met een Passion Gladiool, over de finish gaan, waarna zij hun welverdiende kruisje mogen ontvangen. Op zaterdag zijn deze lopers meer dan welkom in Boxmeer. Daar wordt door de Ronde Tafel Land van Cuijk ’s middags bij Cafe Riche het welbekende beach-volleybal toernooi georganiseerd.  s’Avonds wordt het in Cafe Riche weer feest tijdens het Blarenbal. Ook hier zal weer even worden stilgestaan bij de activiteiten van Passion for People.

Wij wensen alle vierdaagse lopers heel veel plezier, succes en weinig blaren!

 

Nieuwsitems