Home > Nieuws > Spectaculaire opening van de Family Friendly Labor Ward

Spectaculaire opening van de Family Friendly Labor Ward

Zaterdag 02 December 2017

De Family Friendly labor Ward is vrijdag 1 december op spectaculaire wijze geopend.

Bij aanwezigheid van Dhr. Han Knol, voorzitter van Passion for People, en veel chiefs van de omringen dorpen die erg onder de indruk waren van de nieuwe faciliteiten, is de FFLW vanaf nu geopend . 

Veel speeches van local authorities inclusief zang en dans duurde deze ceremonie zo’n drie uur. Zelf heeft Han als laatste spreker in zijn speech de nadruk gelegd op het feit dat er cultuurverschillen zijn maar ook het feit dat in de Westerse wereld de man bij de bevalling is of in de buurt om de vrouw te steunen maar ook de blijde gebeurtenis mee te maken. Uiteraard zijn ook Lionsclub en Wilde Ganzen aan de orde gekomen.

Veel bedankjes en veel handen schudden waren natuurlijk onderdeel van de ceremonie. Zo blij  als ze zijn met deze werkelijk prachtige labor ward! 

Er moeten nog wat zaken mbt de de inrichting en instrumentarium komen, maar dat heeft nu onze volle aandacht!

Een van de aanwezigen verkondigde luid dat deze labour ward zelfs mooier was dan Shoprite (grote en mooie winkel in Blantyre!!! -:)

Vooral de kleurstelling kreeg veel lof evenals het vele licht binnen en de prettige temperatuur. Ook solar installatie is inmiddels aangelegd en functioneert. 

Han heeft, samen met de aannemer (Foundation to build), naar de bestaande gebouwen bekeken van de pré en postnatale zorg naar aanleidng van de vraag van Passion for Poeple..

Binnenkort weten we precies wat de wensen zijn er wat er nodig is om ook deze gebouwen die zo belangrijk zijn op te waarderen, zodat de gehele lijn van moeder en kind gewaarborg is

 

Nieuwsitems