Home > Nieuws > S(w)inging Diner for Life groot succes

S(w)inging Diner for Life groot succes

Zaterdag 02 April 2011

Ladies Circle

S(w)inging Diner for Life groot succes
CUIJK – In Schouwburg Cuijk vond zaterdag avond 2 april het door de Ladies Circle Land van Cuijk georganiseerde charity S(w)inging Diner for Life plaats. De opbrengst van deze avond is volledige ten goede gekomen aan de Cuijkse Stichting Passion for People.

Stichtingsvoorzitter Paul van der Mark mocht ’s avonds een cheque in een compleet uitverkochte schouwburg van Cuijk met het mooie bedrag van 10.000 euro in ontvangst nemen. Dat dit bedrag alle verwachtingen overtrof getuige de brok in de keel waarmee Van der Mark de Cheque in ontvangst nam.

Steun voor ziekenhuis
Passion for People heeft als primair doel de ondersteuning van het Trinity Hospitaal in Malawi. Het is gelegen in de armste regio van Malawi wat weer één van de armste landen ter wereld is.

Spontane inzamelingsaktie
De avond heeft bij het publiek zo veel losgemaakt dat er spontaan een inzamelingsactie is gestart waardoor tot dusverre nagenoeg nieuwe sterilisatie en beademingsapparatuur en douchestoelen zijn bijeengebracht. Deze spullen zullen binnenkort in een container richting Malawi gaan.

Dank
De stichting Passion for People dankt eenieder die deze avond tot een onvergetelijke avond hebben gemaakt!

 
Nieuwsitems