Home > Nieuws > Spectaculaire opbrengst bij de 11e Lions Golfdag van de Lionsclub Land van Cuijk en Noord-Limburg ten bate van Stichting “Passion for People”.

Spectaculaire opbrengst bij de 11e Lions Golfdag van de Lionsclub Land van Cuijk en Noord-Limburg ten bate van Stichting “Passion for People”.

Donderdag 01 Oktober 2015

Lions 11e Golfdag 11 september 2015:

Onder schitterende weersomstandigheden vond vrijdag 11 september jongstleden de 11e golfdag van de Lionsclub Land van Cuijk en Noord Limburg plaats. De mooiste golfdag van Nederland op de Golfbaan Landgoed Bleijenbeek in Afferden.

De Lionsleden hadden 23 flights verkocht en ca. 50 clinicers weten in te schrijven vanuit hun netwerken.

Vele bekende regionale restauranthouders stonden met hun culinaire hapje en drankje op de grote golfbaan.

Met behulp van ook nog eens diverse sponsoren, werd op deze schitterende golfdag totaal € 18500 opgehaald. Een werkelijk schitterend bedrag wat mogelijk ook nog in aanmerking komt voor vermeerdering door de Wilde Ganzen. Dit bedrag gaat geheel gebruikt worden voor de bouw van de verloskliniek. Dit zou mogelijk in totaal om € 28000 gaan. Werkelijk een spectaculair bedrag!

Alle leden van de Lions, alle sponsors en allen die belangeloos hebben meegewerkt aan de totstandkoming van dit prachtige resultaat, heel hartelijk dank, namens het management van het Trinity Hospital en namens heel veel toekomstige moeders en hun kinderen uit Malawi!

 

Nieuwsitems