SPONSOREN IN BEELD


Een van onze grote sponsors op het gebied van opleidingen is de Achmea Foundation, die wij voor deze steun zeer erkentelijk zijn. Met hun hulp hebben wij reeds diverse opleidingen kunnen faciliteren en ook in de toekomst zullen wij nog meer docenten en verlos- en verpleegkundigen kunnen laten opleiden.
Daarnaast diverse Nederlandse ziekenhuizen in het bijzonder het Radboud UMC, Rijnstate Arnhem en het Franciscus ziekenhuis in Roosendaal maar ook bedrijven als Ordina, HaHeBo, PeKa Kroef en vele andere bedrijven. Ook stichtingen als Damiano, Caritas, Dries, Charity club Naarden, Fien Willemsen en vele anderen en niet te vergeten verschillende charity clubs, waaronder de Lions club Land van Cuijk en OverMaze en Lions Land van Cuijk en Noord Limburg, Kiwanis, en Ronde Tafel, hoewel dit slechts een greep is uit de vele gulle gevers.

U kunt een HOOP bereiken

Donaties zijn voor stichting “Passion for People” van groot belang! Met uw donatie helpt u als particulier of bedrijf “Passion for People” de projecten te realiseren. Uw vaste bijdrage is van harte welkom! U kunt kiezen “Passion for People” te steunen met een vaste bijdrage per maand, kwartaal, halfjaar of jaar.

Word donateur
Indien u geen donateur wilt worden maar wel graag een eenmalige bijdrage wilt doen. Dan kan dat via PayPal.


Daarnaast kunt u ook een gift overmaken naar onze bankrekening via onderstaande gegevens ten name van “Passion for People”.

BAN/SEPA Nummer:
INL80RABO0119042835
BIC Nummer:
IRABONL2U
Banknaam:
IRabobank