SPONSOREN IN BEELD


Een van onze grote sponsors op het gebied van opleidingen is de Achmea Foundation, die wij voor deze steun zeer erkentelijk zijn. Met hun hulp hebben wij reeds diverse opleidingen kunnen faciliteren en ook in de toekomst zullen wij nog meer docenten en verlos- en verpleegkundigen kunnen laten opleiden.

Passion for Pottery helpt Passion for People Door een gelukkig toeval is Passion for People in contact gekomen met NDT International, ook wel te erkennen aan hun slogan; Passion for Pottery. NDT is een groothandel dat geheel gericht is op potterie, gerund door de broers Bart en Jasper Jansen. De dochter van Bart is stage gaan lopen in het Trinity hospitaal in Malawi middels onze contacten. Ook is Bart bij zijn dochter op bezoek geweest in het Trinity Hospital en kwam onder de indruk van het ziekenhuis terug in Nederland. Sindsdien ondersteunen Bart en Jasper Jansen van Passion for Pottery (NDT) zowel financieel als wel op logistiek vlak onze Stichting. Materialen, denk aan onder andere 12 transportbedden en 5 bevallingsbedden, die wachten op transport staan opgeslagen in de loods van NDT. Daarnaast ondersteunen Bart en Jasper ons ook financieel. Naast een gulle gift, uitgesmeerd over drie jaar, probeert NDT met zijn partners het transport financieel rond te krijgen. Dit transport is, net als vele andere materialen, flink duurder geworden. We hopen dat NDT het lukt om samen met andere dit bedrag bij elkaar te krijgen. Passion for People wil Passion for Pottery dan ook bedanken, namens het management van het Trinity Hospital, voor zijn juiste intentie om het leven in Malawi een klein stukje beter te maken.
Daarnaast diverse Nederlandse ziekenhuizen in het bijzonder het Radboud UMC, Rijnstate Arnhem en het Franciscus ziekenhuis in Roosendaal maar ook bedrijven als Ordina, HaHeBo, PeKa Kroef en vele andere bedrijven. Ook stichtingen als Damiano, Caritas, Dries, Charity club Naarden, Fien Willemsen en vele anderen en niet te vergeten verschillende charity clubs, waaronder de Lions club Land van Cuijk en OverMaze en Lions Land van Cuijk en Noord Limburg, Kiwanis, en Ronde Tafel, hoewel dit slechts een greep is uit de vele gulle gevers.

U kunt een HOOP bereiken

Donaties zijn voor stichting “Passion for People” van groot belang! Met uw donatie helpt u als particulier of bedrijf “Passion for People” de projecten te realiseren. Uw vaste bijdrage is van harte welkom! U kunt kiezen “Passion for People” te steunen met een vaste bijdrage per maand, kwartaal, halfjaar of jaar.

Word donateur
Indien u geen donateur wilt worden maar wel graag een eenmalige bijdrage wilt doen. Dan kan dat via PayPal.


Daarnaast kunt u ook een gift overmaken naar onze bankrekening via onderstaande gegevens ten name van “Passion for People”.

BAN/SEPA Nummer:
INL80RABO0119042835
BIC Nummer:
IRABONL2U
Banknaam:
IRabobank