DOELSTELLING


Doelstelling Passion for People

De doelstelling van stichting “Passion for People” is het ondersteunen en verder ontwikkelen van het Trinity hospital in Muona in het Afrikaanse land Malawi in de breedste zin van het woord. Dit doen we door:

* Het inzamelen van goederen
* Het optimaliseren van de infrastructuur
* Het faciliteren van opleidingen
Wij richten ons hierbij vooral op de eerste zorg voor het ongeboren en jonge kind en de moeder. De stichting werkt samen met de directie van het ziekenhuis, waaronder William Allen. Zij bepalen de behoeftes en coördineren de projecthulp met behulp van onze (financiële) middelen. In Nederland is ons doel het verwerven van de financiële middelen. Dit gebeurt onder andere door de acties die wij houden. Kortom: “Passion for People” probeert het Trinity hospital in Muona en omgeving te helpen door te bekijken wat er nodig is. Aan de hand van de behoeften wordt een project opgezet. In Nederland proberen we zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor de stichting.

Draag bij om het verschil te maken!

U kunt een HOOP bereiken

Donaties zijn voor stichting “Passion for People” van groot belang! Met uw donatie helpt u als particulier of bedrijf “Passion for People” de projecten te realiseren. Uw vaste bijdrage is van harte welkom! U kunt kiezen “Passion for People” te steunen met een vaste bijdrage per maand, kwartaal, halfjaar of jaar.

Word donateur
Indien u geen donateur wilt worden maar wel graag een eenmalige bijdrage wilt doen. Dan kan dat via PayPal.


Daarnaast kunt u ook een gift overmaken naar onze bankrekening via onderstaande gegevens ten name van “Passion for People”.

BAN/SEPA Nummer:
INL80RABO0119042835
BIC Nummer:
IRABONL2U
Banknaam:
IRabobank