AANKOPEN IN MALAWI


Zo heeft Passion for People de afgelopen 10 jaar reeds meerdere apparaten aangekocht in Malawi. Dit om de economie van Malawi te ondersteunen en dat deze apparaten gebouwd moeten zijn om tegen het stof te kunnen en vanwege de garantie. Ook zijn er verschillende tweedehands apparaten, die hier in Nederland nog helemaal nagekeken zijn, verhuisd naar Malawi. Denk aan CTG- en echo apparaten, verschillende uitzuigapparatuur en apparaten om controles van hart en longen te plegen. In Malawi zijn er de afgelopen jaren meerdere sets voor de operatiekamers aangeschaft, zijn er grote OK lampen geplaatst en twee nieuwe beademingsapparaten. Ook zijn er twee sterilisatiebakken gekocht voor verantwoorde sterilisatie van apparatuur.

Ook zijn er twee grote analyzers voor het laboratorium aangekocht ten behoeve van urine- en bloedsamples. Ook een bloedkoelkast samen ter waarde van € 7.500 is met open armen ontvangen. Nu behoeven er geen monsters meer naar Blentyre ( 5 uur rijden met auto) gebracht worden voor een bloed- of urine uitslag. Ook kan er vanaf dat moment meteen bloed gegeven worden wanneer daar behoefte aan is!

Tevens 3 uitzuigapparaten en twee vacuum-extractors en een concentrator tbv de verloskamer aangekocht. Na de bouw van de verloskamers zijn de vier verloskamers geheel ingericht naar westerse maatstaven. Verlosbedden, OK lampen, uitzuigapparatuur, oxigen concentrators maar ook vacuumextractors.

Denk ook aan kinderbedjes en een grote TV, geschonken door een sponsor van hier, met een DVD recorder. De kinderen die ziek zijn en aan bed gekluisterd zitten, liggen soms 6 weken alleen maar voor zich uit te kijken. Nu hebben ze wat afleiding en worden ze sneller beter.

Daarnaast zijn er nog vele infuuspalen, rolstoelen, brancards etc. etc.

Op deze manier probeert Passion for People op het gebied van materialen beetje voor beetje het ziekenhuis op een hoger niveau te tillen! Maar we zijn er nog lang niet! Er is nog steeds heel veel nodig!

Er ligt nu weer een lijst van biggest needs. Hier staat een röntgenapparaat op die nog steeds kapot is en niet meer gemaakt kan worden. Ook de grote wasmachine, onontbeerlijk voor een ziekenhuis, is kapot. Daarnaast laboratorium materiaal, zoals microscopen, centifuges, stoof etc.

U kunt een HOOP bereiken

Donaties zijn voor stichting “Passion for People” van groot belang! Met uw donatie helpt u als particulier of bedrijf “Passion for People” de projecten te realiseren. Uw vaste bijdrage is van harte welkom! U kunt kiezen “Passion for People” te steunen met een vaste bijdrage per maand, kwartaal, halfjaar of jaar.

Word donateur
Indien u geen donateur wilt worden maar wel graag een eenmalige bijdrage wilt doen. Dan kan dat via PayPal.


Daarnaast kunt u ook een gift overmaken naar onze bankrekening via onderstaande gegevens ten name van “Passion for People”.

BAN/SEPA Nummer:
INL80RABO0119042835
BIC Nummer:
IRABONL2U
Banknaam:
IRabobank