TWEEDE CONTAINER


Projectdatum: 27-03-2015

Maar liefst 6 verlosbedden vanuit het UMCN te Nijmegen, 18 kinderbedjes met matrassen die het Rijnstaete Ziekenhuis te Arnhem gedoneerd had, maar ook 19 PC’s met daarop Windows en Office in de engelse versie ten behoeve van de verpleegkundigen-opleidingen in Muona werden ingeladen in een 40 feet container.

Ook een CTG en een echoapparaat voor de verloskamer stonden op de laadlijst! Dubbel goed nieuws, want nu kan er gestart worden met de opleiding voor echografie voor een verloskundige in Muona! Deze verloskundige zal in anderhalf jaar het maken van echo’s bij zwangere vrouwen zich eigen maken en zal deze kunst doorgeven op locatie aan vijf andere verloskundigen!

Omdat tot op heden de opgenomen kinderen op de kinderafdeling geen afleiding hebben tijdens hun verblijf, zijn er juist voor hen 19 curveboxen vol met educatief speelgoed en leermateriaal meegegaan. Vanuit de Sint Maartenskliniek te Nijmegen gaat Mevr. Trees Dercks deze actie op locatie ondersteunen en tevens zal zij het verplegend personeel hierin begeleiden. Haar reis- en verblijfkosten betaalt helemaal zelf!

Ook vanuit het oude Maasziekenhuis te Boxmeer zijn er medische spullen; twee röntgenlampen en drie in hoogte verstelbare brancards, gedoneerd en deze zullen zeer zeker met open armen ontvangen worden. Door een tandarts uit Wijchen is een geheel gereserveerde tandartsenstoel geschonken met alle materialen die nodig zijn om basale tandartsentechnieken toe te passen. Hierdoor kan Passion for People nu een opleiding aanbieden aan een medewerker van de afdeling tandheelkunde van het Trinity Hospital

Naast bovenstaande medische artikelen zijn er ook 20 dispenders meegegaan voor het ontsmetten van handen. Een apotheker uit het Land van Cuijk, heeft het Trinity Hospital voor plusminus 500 dagen ontsmettingsmiddel geschonken.

Passion for People bedankt alle gulle gevers die zo veel materialen geschonken hebben, zodat deze grote container tot de nok toe gevuld kon worden Ook diegenen die het financieel mogelijk hebben gemaakt om deze container te vervoeren danken wij van harte. En, zeker niet in de laatste plaats diegenen die Passion for People hebben geholpen om op deze woensdagmiddag de container vakkundig in te laden!

Dank, dank, dank!!!

U kunt een HOOP bereiken

Donaties zijn voor stichting “Passion for People” van groot belang! Met uw donatie helpt u als particulier of bedrijf “Passion for People” de projecten te realiseren. Uw vaste bijdrage is van harte welkom! U kunt kiezen “Passion for People” te steunen met een vaste bijdrage per maand, kwartaal, halfjaar of jaar.

Word donateur
Indien u geen donateur wilt worden maar wel graag een eenmalige bijdrage wilt doen. Dan kan dat via PayPal.


Daarnaast kunt u ook een gift overmaken naar onze bankrekening via onderstaande gegevens ten name van “Passion for People”.

BAN/SEPA Nummer:
INL80RABO0119042835
BIC Nummer:
IRABONL2U
Banknaam:
IRabobank